Vatsatauti kesti viikon. Luultavasti nyt todellakin ohi! Tilalle tuli kohonnut verenpaine. Tohtori kaski ottaa rauhallisesti ja levata. En ole juuri muuta tehnytkaan! Mikaan asia ei ole edennyt mihinkaan, luvatut tapaamiset ei jarjesty ja aika loppuu... Enaa kolme viikoa jaljella, josta kuluva viiko menee ystavien vihkiseremoniaa puuhatessa ja ensi viikko Sansanibarilla. Viimeisella viikolla pitaisi menna viela Bagaan karibu festarille ja tavata muutama taiteilija siella... Joskus tama pirun hakuna matata ottaa niin hermoille! Kuten nyt. Ja ihan huolella. Pitaa varmaan rahjata tanaan Toshille tai ehka suomalaiselle ystavalle, niin ei mene tarkkaan valitut voimasanat hukkaan... Kerpele!

On tuo omakin muisti ollut kovilla. Istun nyt Kigambonissa internet cafessa. Tarkoitus oli tehda lupaamani "profiilit" Art marketille. Otin heista kuvia ja niista teen jokaisesta taiteilijasta laminoidun profiilin,jossa on kuva, nimi ja jotain pienta tietoa taiteilijasta. Kamera on tuossa jaloissa repussa, mutta sisalla vaara muistikortti. Se on Bagamoyossa tabletissa, joska jatin Saralle ettei kay aika pitkaksi. vaikka tuskin on kaynyt kun loysi Premium Vodkan.. Bagapointissa 1000 ths soda "limu" ja 400 ths vodkapussi. No ei se nyt ihan ole hunningolle mennyt. Ja juodaanhan mekin joka ilta 1 olut, kun on niin hyvat terassikelit...  Plussia kun on 34, niin aika mukava on terassilla iltaoluella tai vodkalla olla. Ilma viilenee illaksi kuitenkin kymmenisen astetta tai ainakin viisi...

No, muistikortti on nyt siis 70 km paassa ja saan sen ylihuomenna. Hiukkas kiireeksi pistaa, mutta pole pole: no hurry in Africa... Kerpele!

Palaillaan!

Amani na upendo

Amina