Pitkää elämää! Häitä, hautajaisia, syntymiä ja kuolemia. Täällä kaikki on läsnä, osana elämää.

Viime viikolla joku hyppäsi Kigambonin lautalta. Luultavasti ihan huvikseen. Väylällä kulkee lautan lisäksi veneitä, rahtilaivoja ja todennäköisesti toisinaan myös pieniä haita. Oli ärkyttävää joutua näkemään ihmisten piittaamattomuus siitä mitä miehelle tapahtuu. Lautta kyllä pysähtyi ja kääntyi noukkimaan miestä, mutta koska hän huitoi lautalle ettei tarvitse apua, hänet jätettiin sinne... Suomessa ei kukaan kysyisi että haluatko hukkua vai tulla pelastetuksi. Se on turpa kiinni ja kyytiin. En tiedä miten hävin kävi. Toivottavasti hyvin.

No joo, se siitä. 

Tikkataulu

Loistava keksintö! Taidetaan perustaa Kigambonin Mjimwemaan mökkitikkakerho... Pitäisi saada vaan lisää tauluja. Ollaan heitelty tikkaa pihalla ja joka kerta siihen alkaa kerääntyä porukkaa katselemaan ja kokeilemaan. Koska pimeä tulee aikaisin, pelaamme taskulamppujen valossa. Ihan hervottoman hauskaa! Ja minä olen niiiiin surkea, nämä taas tuntuvat olevan hyviä tässäkin. Ärsyttävää!  

10685336_10203976345002146_2166172826347

*tikkaa taskulampun valossa!*

Sitä sun tätä ja muuta mukavaa

Rummutettiin yhtenä päivänä kädet kipeiksi. Ihan omat rytmit Micun kanssa, mutta kuulosti hyvälle. Kunnes Steven halusi opettaa. Mikään ei onnitunut enää.... Mutta saatiin taas nauraa ihan kunnolla. Kuten myös tanssitunnilla. Opettajan huumorintaju vaan ei oikein riitä skandinaaviryhmämme kanssa. Nauraminen on ehdottoman kielletty. Tanssi on vakava asia. Ihme touhua. Meinaa mennä maku koko touhusta. Mutta koska treenaamme häitä varten, periksi ei anneta. Sitä paitsi meillä on traditional dancen lsäksi oma ''Ugali dance'', joka on ihan hervottoman hauska! Toivottavasti saamme videolle sen. Esitetään se häissä. Jos ei muten, niin ihan tanssin opettajamme kiusaksi. Viime viikolla riideltiin hänen kanssaan tuntien hinnasta ja läpsin herraa kangalla. Mutta hinta putosi ja hyvä niin.

Ei kannata suututtaa suomalaista naista...

10685607_10205360420280639_8581041860342

*** Ugali Dance***

Palataan!