Lento sujui ongelmitta. Ainut että tyttäreni oli pakannut käsimatkatavaroihinsa teräasetta muistuttavan purkinavaajan, sakset sekä shampoopullon. Noista kolmesta vaarallisin oli shampoo, joka takavarikoitiin Helsinki-Vantaalla. Muut hän sai pitää. Mielenkiintoista... Ja minun tavaroissa oli "haamu'': nestettä, jota ei kuitenkaan löytynyt. Todennäköisesti inhalaattorit. Muita turvatarkastuksia ei oikeastaan ollutkaan. Kairon lentokenttä oli hieno, mutta ei jaksettu siellä hengailla. Istuttiin ja katseltiin ihmisiä, odotettiin koneeseen eli nukkumaan pääsyä. Oli hienoa herätä juuri kun päivä alkoi sarastaa ja Afrikan aurinko ilmestyä esiin. 

10612644_10204232089595601_9018559453431** Auringonnousu lähellä Kilimanjaroa'''

Sunnuntaiaamu Darissa oli rauhallinen. Sara sai viisumin edes hakematta sitä... Virkailija otti rahat ja passin, muttei kaavaketta. Pojat olivat vastassa ja kaikki vallan mainiosti. Paitsi että sain lautalla sakot tupakasta... Tai en lautalla, vaan ferryalueella olevalla autokorjaamolla jossa etsittiin vikaa taksistamme. 

2trip2.jpg

 

Tämä viikko ollaa lähinnä hengitelty ilmaa, tavattu tuttujani ja tehty yksi ''virallinen'' vierailu. Pole pole, slowly slowly... Käytiin City Centerissä hommamassa puhelimiin SIM-kortit ja eilen AF:ssa kuuntelemassa musiikkia. AF on Ranskan Allianssi (Alliance Fran.... jotain). 

Tänään lorvaillaan ja haetaan doksimysiinit apteekista.... Saralla moskiittotilanne ok, minulla niistä pientä ongelmaa rikkonaisen ikkunaverkon vuoksi. Beachille olisi tarkoitus mennä ja treffata yhtä tuttavaa. Kroppa ja aivot ovat jo palautuneet tähän maahan. Saralle kaikki vielä uutta ja erilaista, mutta hyvällä asenteella pääsee pitkälle. 

2trip3.jpg      2trip4.jpg

Tabletilla kirjoittaminen on ärsyttävää näpertämistä. Yhden sanan kirjoittamiseen menee monta hetkeä näillä nakkisormilla...

Mutta aurinko paistaa, välillä kaataa vettä taivaalta... Tuoksut ja värit huumaa niinkuin ennenkin.

Palataan!

Amani na upendo, peace and love

Amina