Kuiva kausi meneillään. Lämpötila on kutakuinkin +35. Edes tuuletin ei viilennä, kuivaa kyllä hikivirran. Ei palele, mutta flunssa uhkaa iskeä. Lentokoneen ilmastoinnissa oli joku häiriö koska Addisista Dariin puhalsi jäätävän kylmää ilmaa. Niska jumissa ja nokka vuotaa... Kyllä se siitä ohi menee. 

Lennot meni oikein mukavasti, mainiota lentoseuraa. Vanhempi herrasmies Keniasta ja toinen Israelista. Pohdittin porukalla maailman menoa ja todettiin että ei taida auttaa kuin koettaa vaan itse elää "ilman jälkipuheita". Niin se on.

MUUTTUNUT VAI JUUTTUNUT

Mama.on muuttanut pois. Rauhallista siis. Muuten juuri mikään ei ole muuttunut. Muutama uusi panda (pikkukauppa) ilmestynyt kadulle. Ihan kuin ihmiset olisivat samoissa asennoissakin kuin viimeksi lähdin. Milloinkohan heräävät? Varsinkin nuo nuoret aikuiset... Vaikuttaa että ovat keskittyneet enemmän näyttämään hyvälle kuin menemään elämässä eteenpäin.

 

 

Mutta meillä on nyt suihku! Toin retkisuihkun, jonka vesi lämmitetään auringossa. Kyllä nyt kelpaa!

k1.jpg

Vesi on melkein liiankin kuumaa jos unohtaa aurinkoo liian ptkäksi aikaa. Ja meillä on uusi lattiaharja ja varrellinen rikkalapio. paljon mukavampi -ja kotoisampi. Tony on tehosiivooja ja arvosti kyllä suunnattomasti tuliaisia. Tuon tullessani aina kaikenlaista, joka helpottaa ehkä enemmän omaa elämääni kuin Tonyn, mutta hänkin kyllä tykkää kun on kunnolliset veitset, säilytysastioita, työkaluja jne. Ei sillä etteikö niitä täältäkin saisi, mutta kyllä meidän laatu hakkaa menen tullen kiinalaisen halpakrääsän... ja on kuitenkin yksinkertaisempaa kantaa mukana Suomesta kuin lähteä etsimään pitkin Kariakoota...

Mutta nyt syömään. Reissun ensimmäinen ugaliateria. Tony on ehkä paras ugaln kokkaaja maailmassa. Minä teen siihen sitten soossin. Eilen käytiin dada Jasminen pilaupaikassa syömässä ja voin kun dada riemastui jälleen näkemisestä. Niin minäkin. 

10484920_10204315827488996_7778474787149

Kattilassa ugalia (maissipuuroa), salaatti, chapattia ja KAHVIA!

Palataan! 

Amani na upendo, peace and love!

Amina