liikenne%201.jpg

Taalla sita ollaan ja voin sanoa,etta on kuuma. Varsinkin Darissa! Kuuma, meluista ja polyista, mutta napenda! Tykkaan! Ei ihan kaikki ole kylla mennyt kasikirjoituksen mukaan, mutta melkein. Meilla on menossa nyt kolmas paikka, missa asutaan. Ensimmainen oli vain piipahdus, toinen piti olla pysyva, mutta taloon olikin ahdettu kuusi henkiloa + me ja nyt tuli viela yksi vierailemaan. Ja huoneita on nelja. Muutimme Kigamboniin, lahelle merta ja aivan ihanaan pikku paratiisiin.

geza2.jpggeza.jpg

Taalla asiat tapahtuvat omalla painollaan, ihmiset ovat ahkeria ja haluavat auttaa. Turhauttaa vaan kielen vaikeus. Englanti on joo, ihan ok, mutta... Swahilin kielessa jo tervehdykset tuottavat vaikeuksia! Mutta vasta viikko takana, eli no panic!

Ystaviakin taalta on jo saanut, joiden kanssa voi viettaa aikaa ja joilta pyytaa apua arjen pikku pulmiin ja on seuraa. Niita taalla tarvitsee, sen verran hankalaa on liikkuminen ja paikkojen loytaminen. Osoitteet kun ovat mita ovat. Daladala on ihan nappara, vaikkakin kuskit ovat toisinaan taysin holtittomia. Bajaj, sama mita tuktukiksi jossain kutsutaan, on edullinen ja ihan hervoton liikkumisvaline! Taksit... no pitaa olla tarkkana ja tiukkana hinnoista.

palataan, aika loppuu tietokoneesta!

 

Minna