Kaikenlaista tarpeellista ja luultavasti tarpeetonta tuli mieleen kun päivitettiin listaa mahdollisesta matkalaukun sisällöstä:

IMG-normal.jpg

 

Lämpimät yövaatteet pitää ihan varmaan ottaa ja villasukat. Arushassa yölämpö voi laskea lähelle nollaa ja mikään ei ole kamalampaa kuin palella yöllä. Kangoja (sellasia painettuja kankaita) voi ostella sieltä ja koska toiveissa on päästä myös tekemään batiikkia, niin tuskin lisäpeitoista on puutetta. 

Maitojauhe tai oikeastaan "coffee whitening powder", ei ole naurun asia ollenkaan. Tansanista pitäisi saada ihan hyvää pikakahvia, mutta maitoa ei ehkä niinkään. Loistohyvää teetäkin sieltä saa, mutta mikään ei Suuren Surkeuden keskellä voita tuttua ja turvallista Liptonia... Tuskin ruokailuvälineetkään olisivat liioittelua. Eikä Ambikyy-pakkaus. Olisi mulla kyllä strangiakin. Hmmmm... Onkohan se alavarastossa? 

Tuskin maltan odottaa koepakkaamista ja laukun punnitsemista...

Flussa vielä kaihertaa kurkussa, mutta taitaisi olla paranemaan päin. Kokeilin tänään, että auttaako vaahtokarkit (marshmallow) kurkkukipuun kuten jostain kuulin. Ylläri pylläri: auttaa! Jos joku tietää miksi, otan vastauksen mielelläni vastaan.

Näihin kuviin ja tunnelmiin

Minna

HAH! Muistinpas: hammaslääkäri sanoi, että kannattaa ottaa hampaanpaikkausaine mukaan!

Mä olen niiiiin konkurssissa ennen kuin pääsen edes Helsinki-Vantaa lentokentälle.